spot_img

Deel uw zorg!

Goed zorgen voor een ander is iets moois. Hierbij is het belangrijk dat u ook goed voor uzelf blijft zorgen. Dit doet u door over uw zorg(en) te praten, uw grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is. Kijk voor meer informatie over waar Vitis Welzijn u bij kan ondersteunen op www.vitiswelzijn.nl of neem contact op met een van de consulen- ten mantelzorg via mantelzorg@vitiswelzijn.nl of 0174 630 358.

Werk en mantelzorg
Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Gemiddeld 1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken! De balans vinden tussen werk, privé en mantelzorg kan een uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk dat uw werkgever en collega’s weten welke man- telzorgtaken u uitvoert. Door met elkaar in gesprek te gaan, zoekt u samen naar oplossingen en maakt u afspraken. Dat voorkomt dat u uitvalt of minder goed uw werk kunt doen. Daarnaast kunnen mantelzorgers van verschillende regelingen gebruikmaken.

Vitis Welzijn Mantelzorg is er voor de werk- nemer én werkgever. Ook voor vragen over werk en mantelzorg kunt u hier terecht. Op www.werkenmantelzorg.nl is meer informatie te vinden over welke stappen een werkgever kan ondernemen om mantelzorgvriendelijk te werken.

Advertentie

spot_img