spot_img

Uw alcoholgebruik 30 dagen op pauze

De decembermaand staat voor de deur. Veel mensen laten dan de teugels wat meer vieren. Het is ten slotte feest en lekker eten en drinken is gezellig. Door de coronastress is het verleidelijk om (meer) alcohol te drinken. Om deze verwenmaand goed te maken kunt u in januari meedoen met IkPas.

Drink een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met u doet.Heeft u onbewust een patroon ontwikkeld waarbij u vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wilt u zien wat er gebeurt als u dat gewoontegedrag doorbreekt? Wilt u fris aan de lente beginnen? Geef u dan op voor IkPas via de website www.ikpas.nl en ontvang nieuwsbrieven met tips.

IkPas app
Meedoen kan ook met de IkPas-app. Hierin zitten beloningen, actuele nieuwsberichten, alcoholvrije recepten en ook de IkPas coach voor de moeilijke momenten. Zo is de kans groter dat u het volhoudt!

Waarom meedoen?
IkPas is een uitdaging aangaan met uzelf. Het gaat er niet om dat u nooit meer alcohol drinkt, maar om uw alcoholgebruik even
op pauze te zetten. U wordt zich daardoor bewuster van de keuze die u kunt maken om wel of niet te drinken, u doorbreekt uw vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Voordelen
Veel deelnemers van de campagne in de afgelopen jaren ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Klinkt goed toch? En u geeft gelijk het goede voorbeeld aan jongeren.

Advertentie

spot_img