spot_img

Corona testlocatie in Naaldwijk uitgebreid en winterproof

Vanaf maandag 23 november 2020 is de testcapaciteit van GGD Haaglanden op corona testlocatie Naaldwijk verdubbeld, en is het mogelijk om 400 testen per dag te doen. Het testen is gratis. Daarnaast is de locatie ook geschikt gemaakt voor de komende wintermaanden. Er zijn tenten over de portocabins geplaatst, en het is nu ook mogelijk om met de auto door de teststraat te gaan. Uiteraard is het mogelijk om lopend of op de fiets naar deze corona teststraat toe te komen. Deze locatie is gekozen vanwege de centrale ligging.

De openingstijden van corona teststraat Naaldwijk zijn 5 dagen per week: van maandag tot en met vrijdag van 08.30-16.00 uur. Bij de testlocatie kunnen mensen met koorts of luchtwegklachten (zoals hoesten of keelpijn) zich op afspraak laten testen op het coronavirus. In totaal beschikt GGD Haaglanden dan over tien testlocaties om inwoners met klachten gratis te testen. De GGD heeft haar testcapaciteit de afgelopen tijd flink opgeschaald. Hierdoor kunnen mensenmensen met koorts of luchtwegklachten (zoals hoesten of keelpijn) zich op afspraak laten testen op het coronavirus. In totaal beschikt GGD Haaglanden dan over tien testlocaties om inwoners met klachten gratis te testen. De GGD heeft haar testcapaciteit de afgelopen tijd flink opgeschaald. Hierdoor kunnen mensen die ’s ochtends een afspraak maken dezelfde dag terecht bij een testlocatie in de regio.

Regio Haaglanden heeft in totaal tien testlocaties: in Naaldwijk, in Den Haag centrum, bij HMC locatie Bronovo in Den Haag, bij Den Haag Mariahove/ Leidschendam-Voorburg, in Den Haag stadsdeel Laak, in Den Haag stadsdeel Escamp, in Nootdorp, in Delft, in Zoetermeer en in Rijswijk

Aanmelden voor een test
Testen kan uitsluitend bij klachten en op afspraak. Dit kan op 2 manieren:
• Maak een afspraak via het landelijke nummer: 0800-1202.
• Maak online een afspraak via www.coronatest.nl(externe link)

Advertentie

spot_img