spot_img

Jan Cammeraat nieuwe bladmanager Gezond Zijn/Beter Worden

Vanaf 2021 wordt Jan Cammeraat de nieuwe bladmanager van Gezond Zijn/ Beter Worden (GZBW). Hij volgt hiermee Peter Keijzer op die eind vorig jaar het blad heeft overgedaan aan Uitgeverij West Media b.v. Met deze laatste uitgave van 2020 sluit hij zijn taken af. Jan werkte eerder als freelance redacteur en bladmanager voor West Media, uitgever van diverse special interest bladen en regionale kranten zoals Het Hele Westland.

Gezond Zijn/Beter Worden is het enige regionale blad dat in de Westlandse regio uitsluitend nieuws op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn brengt. GZBW heeft van alle regionale bladen het grootste verspreidingsgebied: Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland (57.000 huis-aan-huisadressen).

Doelgroepen
De grootste doelgroepen van GZBW zijn jonge (aanstaande) gezinnen, ouders met pubers en senioren. Zij ontvangen het blad vijfmaal per jaar gratis thuis. Na de verspreiding kunnen inwoners het blad ook ophalen bij apotheken en buurtinformatiepunten. Daarnaast wordt de gehele editie online gepubliceerd. Adverteerders zijn onder meer zorginstellingen en prominenten bedrijven uit de regio. Zij kiezen GZBW als platform om hun belangrijke informatie delen. Ook gemeente Westland heeft voor GZBW gekozen vanwege haar eigen identiteit en betrouwbare berichtgeving. Als mediapartner brengt de gemeente al voor het 12e jaar eigen nieuws op de hartpagina’s van het blad.

Nieuwe bladmanager
Jan Cammeraat heeft een grote affiniteit met gezondheid en welzijn. Jan begon zijn carrière als ambulancebegeleider in Naaldwijk en werd vervolgens journalist voor diverse media. Tot voor kort was hij bestuurslid van Beukenrode en was in het interim bestuur mede- verantwoord voor de fusie tussen Hospice Beukenrode en TerminuZ. Zijn passie voor de gezondheidzorg deelt hij onder andere met zijn echtgenote (hospiceverpleegkundige) en drie dochters die in de zorg werken. Zijn expertise ligt echter vooral op journalistiek gebied.

Hij maakte periodieken voor tal van nationale en internationale bedrijven. Daarnaast werkte hij als redacteur/ regisseur voor Het Hele Westland en WOS RTV. Gezond Zijn/Beter Worden brengt zijn passie en expertise nu bij elkaar. “Ik vind het een eer om Peter Keijzer op te mogen volgen. Hij heeft van het blad Gezond Zijn/Beter Worden een belangrijk platform voor gezondheid, zorg en welzijn gemaakt. Ik kijk er naar uit om over deze onderwerpen te schrijven. Het is mijn ambitie om de mensen in de regio op de hoogte te houden van belangrijk nieuws op dit gebied. GZBW verschijnt vijfmaal per jaar. Het geeft mij de gelegenheid om ook als storyteller te blijven werken voor bedrijven en organisaties. Het afgelopen jaar stonden de media door COVID-19 bol van (negatief) nieuws over gezondheid. Ik hoop dat 2021 weer een normaal jaar met positief nieuws mag worden! Ik wens iedereen in ieder geval een goede gezondheid!”

Meer informatie
Heeft u interessant nieuws of redactionele tips voor Gezond Zijn/Beter Worden? Laat het ons weten via info@gzbw.nl. Wilt uw weten hoe u Gezond Zijn/Beter Worden financieel kan ondersteunen door in het blad te adverteren?
Neem dan contact op met Jan Cammeraat: jan@gzbw.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.gzbw.nl.

Advertentie

spot_img