spot_img

Reinier de Graaf start campagne begrip en respect

“Wij blijven overeind voor jou! Houd jij je aan de regels voor ons?” Dat is de slogan van de campagne ‘Respect’ die het Reinier de Graaf ziekenhuis is gestart. Aanleiding hiervoor is dat de medewerkers steeds vaker te maken krijgen met patiënten en bezoekers die de coronamaatregelen niet opvolgen. In de campagne vertellen zorgprofessionals waarom ze er alles aan doen om in deze zware coronatijd zelf overeind te blijven. Dit lukt hen alleen als iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt. Deze zijn er namelijk niet voor niets. Hiermee beschermen ze onze kwetsbare patiënten, bezoekers én onszelf tegen het coronavirus. Met de campagne het ziekenhuis op meer begrip voor de regels en respect voor elkaar.
Meer uitleg staat op www.reinierdegraaf.nl

Advertentie

spot_img