spot_img

Advertentietarieven

Voor advertenties gelden aantrekkelijke tarieven op basis van 4 edities per jaar. Adverteerders zijn onder meer zorginstellingen en prominenten bedrijven uit de regio. Zij kiezen GZBW als platform om hun belangrijke informatie te delen. Ook gemeente Westland heeft voor GZBW gekozen vanwege haar eigen identiteit en betrouwbare berichtgeving. Als mediapartner brengt de gemeente al voor het 12e jaar eigen nieuws op de hartpagina’s van het blad.

Naast het plaatsen van een advertentie kunt u ook kiezen voor het publiceren van redactionele artikelen. In dat geval kunt u gebruik maken van onze redactionele ondersteuning. Wilt u adverteren op onze website? Neem hiervoor ook contact op met Jan Cammeraat (jan@gzbw.nl)


De tarieven en het aanleverschema 2021 vindt u hier (pdf)

Advertentie

spot_img