spot_img

Geldzorgen? Vraag op tijd om hulp

© Thierry Schut

Westlanders zijn aanpakkers. Harde werkers die voor anderen klaar staan, elkaar helpen, maar die niet snel zelf om hulp vragen. Maar wat nu als u slapelozen nachten heeft door geldzorgen? Praat erover en durf om hulp te vragen. Hoe eerder hoe beter!

Altijd een oplossing
De gemeente Westland en Vitis Welzijn helpen u graag. Dat kan zijn door te helpen met het op orde brengen van uw administratie, u te leren hoe u uw uitgaven en inkomsten goed kunt bijhouden of hulp bij het aflossen van uw schulden. Als u hulp en overzicht krijgt, zult u zich ook weer beter en gezonder gaan voelen.

Extra steuntje
Heeft u een laag inkomen en is het elke maand weer spannend of u alle rekeningen en de boodschappen kunt betalen? Er zijn verschillende regelingen waarvoor u misschien in aanmerking komt. Voor uzelf en voor uw kinderen. Ze zijn er niet alleen voor inwoners met een bijstandsuitkering, maar ook voor werkenden met een laag inkomen. Zoals het Kindpakket, waarmee kinderen kunnen sporten. En met de Gemeentepolis Westland bent u uitgebreid aanvullend verzekerd tegen een aantrekkelijk tarief. Zo houdt u geld over om waardevolle dingen mee te kunnen blijven doen.

Hier kunt u terecht

Wilt u zelf uw geldzaken op orde brengen?
Vitis Welzijn helpt u graag:
Telefoonnummer: 0174 63 03 58
E-mail: welzijnsdiensten@vitiswelzijn.nl
Website: www.vitiswelzijn.nl
Voor Thuisadministratie, Formulierenbrigade, trainingen Administratie op orde en de Buurt Informatiepunten.

Of neem contact op met SchuldHulpMaatje:
Telefoonnummer: 06 105 067 57
E-mail: info@schuldhulpmaatjewestland.nl
Website: www.schuldhulpmaatjewestland.nl

Heeft u schulden en wilt u die oplossen?
De afdeling schuldhulpverlening van de gemeente kan u helpen.
Telefoonnummer: 14 0174
E-mail: info@gemeentewestland.nl
Website: www.gemeentewestland.nl/geldzorgen
Voor advies en informatie, hulp bij schulden en budgetbeheer.

Meer weten?
Ga naar www.gemeentewestland.nl/geldzorgen.

Advertentie

spot_img