spot_img

Hospiceverhalen en -gedichten

De laatste levensfase, de stervensfase, de laatste bladzijde uit het levensboek van mensen. Esther Mostert (hospiceverpleegkundige) neemt je op een integere en respectvolle manier mee achter de gordijnen van een hospice, met als doel om het taboe rond de dood te doorbreken. In de laatste levensfase heerst niet alleen verdriet, maar net zoals in het ‘normale’ leven is er ook: lachen, genieten, huilen, sarcasme, lol, boosheid en ja: zelfs feesten. In deze bundel van haar verhalen en gedichten komt alles aan bod. Doodgaan hoort ook bij het leven en Esther kan dit verwoorden op een manier waardoor de lezers ontroerd, verbaasd en verwonderd raken. Een bundel van verhalen en gedichten met een lach en een traan.

Reacties van lezers:
“Respect, prachtig geschreven, ik schiet steeds weer vol, kippenvel, tot tranen geroerd, mooi verwoord, waardevol, ontroerend, geweldig, troostvolle gedichten, aangrijpend. Meeslepende hospiceverhalen en -gedichten over mensen in hun laatste levensfase. Als je haar verhalen leest lijkt het net of je erbij aanwezig bent.”

De laatste bladzijde is te bestellen op www.delaatstebladzijde.nl.
De bundel is ook in de winkels van Bruna Monster en Bruna De Lier te verkrijgen

Advertentie

spot_img