spot_img

Inloophuis Carma krijgt meerjarige sponsorbijdrage van Flexibell Systems

Het Naaldwijkse bedrijf Flexibell Systems gaat de komende drie jaren Inloophuis Carma sponsoren. Ook kregen de vrijwilligers afgelopen kerst een cadeaubon als blijk voor hun inzet. Voor Inloophuis Carma is de meerjarige sponsorbijdrage – die loopt tot en met 2023 – een belangrijke steun.

Door de coronacrisis konden veel geplande acties om geld in te zamelen niet doorgaan en toegezegde giften werden teruggedraaid. Flexibell Systems is een Naaldwijks bedrijf dat zich bezig houdt met ontwerp, engineering en realisatie van projecten en producten. Het is gespecialiseerd in tuinbouwconstructies en montagesystemen voor zonnepanelen en is wereldwijd actief.

Bijdrage
De berichten in de media over de zorgelijke financiële situatie van Inloophuis Carma waren voor de directie van het bedrijf reden om contact te zoeken met het inloophuis. Coördinator Mariska Bakker is heel blij met de meerjarige sponsorovereenkomst: ‘Dit levert een belangrijke bijdrage aan een financieel stabiele situatie voor ons inloophuis, dé ontmoetingsplaats in Westland voor wie geraakt is door kanker. We ontvangen geen subsidie en zijn volledig afhankelijk van giften en sponsorbijdragen. Die zijn dan ook een onmisbare bron als het gaat om ons voortbestaan en verdere ontwikkeling. We streven ernaar om meer van dit soort meerjarenovereenkomsten te sluiten.

Dat geeft voor iedereen duidelijkheid en zekerheid.”
Zie www.inloophuiskarma.nl voor meer informatie.

Advertentie

spot_img