spot_img

SBO De Diamant is een Gezonde School

‘Laat je schitteren’: daar gaan ze voor op SBO De Diamant in Naaldwijk. En schitteren, dat doen de leerlingen en het team zeker! Als eerste school voor speciaal basisonderwijs in Westland behaalden zij het vignet Gezonde School voor het thema ‘Welbevinden’. Het bordje kreeg een prachtig plaatsje bij de ingang van de twee locaties van de school.

Op De Diamant kan en mag iedereen zichzelf zijn. Kinderen, ouders en teamleden vormen samen een fijne, veilige school. Zij zetten zich daar al jaren voor in en gaan daar in de toekomst met net zoveel enthousiasme mee door.

Lekker in je vel
De gemeente Westland is blij met alle Gezonde Scholen. Leerlingen die lekker in hun vel zitten, doen het beter op school. En juist in deze tijden van corona is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl.

Meer weten?
Kijk op www.gezondeschool.nl.

Advertentie

spot_img