spot_img

Zo actueel als mogelijk

Na een welgemeend ‘tot ziens’ van Peter Keizer, een hartelijk welkom van mij. Ik ga de mooie uitdaging om belangrijk nieuws over gezondheid, zorg en welzijn voor het voetlicht te brengen.

In deze hectische tijd zouden wij uiteraard het liefst iedere dag uitkomen. Ons blad verschijnt echter enkele keren per jaar. Dus wij kunnen niet de laatste COVID-cijfers publiceren of de reden waarom de pauzeknop wordt ingedrukt bij het inenten Van het ASTRAZENECA-Vaccin. En hoe de uitslag Van de Tweede Kamerverkiezingen zijn moet u ook uit een andere bron vernemen. Ons blad is dan al ter perse.

De redactie zoekt altijd naar (achtergrond) nieuws over gezondheid zorg en welzijn. Informatief zoals de paramedische nazorg bij het herstellen Van de gevolgen van het CORONA-VIRUS. Of tips voor thuiswerken en fit op de fiets. Een artikel over groepswonen en een artikel over het gebrek aan animo voor zorgopleiding op niveau3.

Ook ontvingen wij afgelopen maand positief nieuws over moderne hulpmiddelen in
de gezondheidzorg zoals de realisatie Van een hypermoderne operatiekamer en
scanapparaat om de gezondheid Van uw ogen te controleren. Kortom, ook deze uitgave zit weer vol met interessante informatie. Niet tijdloos, niet het dagelijkse nieuws, maar zo actueel als mogelijk.

Een goede gezondheid toegewenst,
Jan Cammeraat

Advertentie

spot_img