spot_img

Art of living

Gezond Zijn Beter Worden is een van de titels van Uitgeverij West Media. Naast de weekkranten zoals Het Hele Westland en de nieuwskranten in alle kernen in de Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland, is Gezond Zijn Beter Worden een zogenoemde special. Het is een krant die gericht is op een lezersgroep die geïnteresseerd is in onderwerpen over gezondheid, welzijn en zorg. In deze uitgave daarom weer een keur aan onderwerpen op dit gebied.

Gezond Zijn Beter Worden is in 2020 toegevoegd als een van de titels die West Media uitgeeft. In 2019 ben ik benaderd door commercieel directeur Ardi Voskamp om mijn interesse voor de krant te peilen. Hij vond het wel een titel die bij mij past. En dat klopt. Afgelopen maart was Ardi nog volop betrokken bij mijn van Gezond Zijn Beter Worden. Nuchter als altijd. En toen werd het stil. Ardi had al enige jaren te kampen met zijn gezondheid, maar nu was hij toch wel heel snel achteruit gegaan. Afgelopen maand is hij veel te jong thuis overleden.

Ardi ken ik ongeveer 30 jaar. Ik leerde hem kennen als teamgenoot van mijn broertje Frank. Zij speelden altijd in het eerste elftal van VV Monster. Ardi werd door zijn voetbalvrienden ook wel Art genoemd. Dat is sneller dan Ardi. En snel was hij. Ardi liep altijd voorop. Wat mij betreft mag er aan de titels van West Media nog een titel toegevoegd worden. Een titel voor Ardi: The Art of living. Want ondanks zijn ziekte, heeft hij alles uit het leven gehaald dat er voor hem in zat. Dank je wel voor je voorbeeld Ardi. Ik zal jouw voorbeeld missen.

Jan Cammeraat

Advertentie

spot_img