spot_img

Bestuurswisseling Beukenrode

Bij de opening van het nieuwe hospice van Stichting Beukenrode in ‘s-Gravenzande, eind september, treedt een drietal bestuursleden af en treden er drie nieuwe bestuursleden aan.’

Henk Salome en Corine Vreugdenhil hebben beiden twee termijnen als bestuurslid gediend en treden statutair af. Henk Salome geeft de voorzittershamer over aan Sylvia Vollebregt. Corine Vreugdenhil wordt opgevolgd door Annie van Antwerpen.  Sylvia Vollebregt is als voormalig directeur van Vitis Welzijn in Westland geen onbekende. Annie van Antwerpen heeft een verpleegkundige achtergrond en vult zo het bestuur qua expertise goed aan.

Elly van der Wilk heeft één termijn als bestuurslid volgemaakt. Bij de fusie van TerminuZ, vrijwilligers palliatieve en terminale thuiszorg, is Van der Wilk vicevoorzitter voor één bestuursperiode geworden om de belangen van de thuisvrijwilligers te waarborgen. Drie jaar na de fusie zijn de thuisvrijwilligers een gewaardeerd onderdeel van de ‘Beukenrode-familie’ geworden. Het isde taak van het nieuwe bestuur de hospice- en thuisvrijwilligers evenveel aandacht te schenken en de bestaande verschillen op waarde te schatten. 

Advertentie

spot_img