spot_img

Geslaagde NLdoet klussen bij Pieter van Foreest

Tijdens de landelijke vrijwilligersactie van NLdoet van 28 en 29 mei bij Pieter van Foreest zijn er bergen werk verzet. Zo’n 90 vrijwilligers zagen de kans schoon om goed te doen en schreven zich in voor uiteenlopende klussen in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en het Westland. Het gros van de klussen betrof het opleuken van terrassen en balkons. Maar er waren ook tal van binnenactiviteiten zoals high tea’s, een wellnessmiddag en een verjaardagsfeest.

Westland verwend

In Westland stonden veel buitenklussen op het programma. Zo werd het terras van De Hooge Tuinen schoongemaakt en vervolgens voorzien van mooie bloemen. In Ontmoetingscentrum Naaldwijk legden handige vrijwilligers een heus wandelpad aan, zodat de bezoekers makkelijk door de tuin kunnen wandelen. De bezoekers van Ontmoetingscentrum Zwaluw genoten van een heus verjaardagsfeest. Tweemaal per jaar worden de verjaardagen gevierd. Dit keer werd het tijdens NLdoet georganiseerd met een heerlijke high tea en leuke activiteiten. Niet alleen op de locaties genoten de cliënten. Ook aan de cliënten thuis werd gedacht, de collega’s van het team Naaldwijk Thuis bezorgden samen met enthousiaste vrijwilligers heerlijke lunches bij de cliënten thuis. WPK leverde heerlijke verse tomaten. Bakker van den Berg doneerde heerlijke broodjes. En ook de HEMA en Albert Heijn deden een duit in het zakje. Om het helemaal af te maken werden er prachtige planten geleverd door Verdel en Vilosa. Zaterdag werd het terras van Ontmoetingscentrum Zwaluw zomerklaar gemaakt.

Hartverwarmend

Bij Pieter van Foreest dragen we vrijwilligers een warm hart toe. Dagelijks kunnen we rekenen op zo’n 2500 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de extra’s in het leven van onze cliënten. Dat er tijdens NLdoet zoveel vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken vinden we hartverwarmend. Samen, Jezelf zijn, Boven verwachting staat voorop bij Pieter van Foreest. En we zien graag dat we hier niet alleen in staan.

Namens alle cliënten en collega’s van Pieter van Foreest hartelijk dank voor de geweldige inzet! Dankzij jullie kijken we terug op geslaagde dagen!

Advertentie

spot_img