spot_img

Hulp bij vaccinatietwijfel

Twijfel je nog of je wel of niet gevaccineerd wilt worden? Coronavaccinatie-keuzehulp.nl kan je helpen. Voor mensen die twijfelen of ze wel of niet gevaccineerd willen worden hebben TNO en het Radboudumc een keuzehulp ontwikkeld: de coronavaccinatiekeuzehulp.nl. Dit online hulpmiddel geeft feitelijke informatie over vaccineren en is makkelijk in gebruik. Je kunt hiermee ook voor jezelf op een rij zetten wat voor jou belangrijk is bij het maken van je keuze. Daarnaast lees je ook de ervaringen van anderen over hoe zij omgaan met het maken van hún keuze.

Keuzehulp biedt goede ondersteuning. Onderzoek heeft laten zien dat een keuzehulp mensen kan ondersteunen die nog een afweging moeten maken maar er niet helemaal uitkomen. Ook kan het dienen als hulpmiddel om met de uitkomsten het gesprek aan te gaan, in dit geval bijvoorbeeld met de eigen huisarts.

De coronavaccinatie-keuzehulp.nl is voor iedereen te gebruiken.

Advertentie

spot_img