spot_img

Inloophuis Carma nu ook voor INLOOP weer open

Het afgelopen jaar kon door alle coronabeperkingen het begrip inloophuis niet helemaal worden waargemaakt, maar sinds 10 juni is Inloophuis Carma weer echt een INLOOPhuis. Na een lange tijd waarin vooraf aanmelden nodig was, is het nu weer een plek waar iedereen die geraakt is door kanker zo naar binnen kan lopen voor een kop koffie, praatje of goed gesprek. Kijk onder op www.inloophuiscarma.nl>activiteiten voor de inlooptijden. Ook is het mogelijk op afspraak op andere dagdelen te komen voor een kennismakingsgesprek, waarin we informatie geven over Inloophuis Carma en je je verhaal kunt delen met één van de vrijwilligers.

Inloophuis Carma, Dijkweg 21 in Naaldwijk is een plek voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor hun familie, vrienden, andere naasten en nabestaanden.
Je vindt hier herkenning, ondersteuning en een luisterend oor van één van de vrijwilligers. Je kunt delen wat jou op dat moment bezig houdt.
Regelmatig horen we van nieuwe gasten dat het een stap is om de eerste keer te komen, maar dat ze achteraf blij zijn dat ze dit hebben gedaan. De warme en ontspannen sfeer wordt benoemd en gewaardeerd.

Naast de inloopochtenden biedt Inloophuis Carma een uitgebreid programma van activiteiten en bijeenkomsten gericht op het delen van ervaringen en tips, ontspanning en beweging. Voor deze activiteiten blijft vooraf aanmelden nodig. Kijk voor meer informatie op www.inloophuiscarma.nl.We houden ons aan de RIVM richtlijnen. Per ruimte ontvangen we maximaal 4 gasten.

Advertentie

spot_img