spot_img

Begin met Stoptober

Wilt u definitief afrekenen met uw rookverslaving? En daarbij een zo hoog mogelijke slagingskans? Doe dan mee met Stoptober.

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Uit onderzoek blijkt dat 8 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug.

Daarbij is de uitdaging goed te overzien en wacht u een mooie beloning als u het volhoudt. Lukt het u om 28 dagen niet te roken, dan heeft u maar liefst vijf keer meer kans om het blijvend vol te houden.

Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de ondersteuning, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.  Kunt u nog wel wat extra tips, ondersteuning en motivatie gebruiken voordat u 1 oktober gaat stoppen met roken? Laat u dan inspireren en motiveren door de stoppen met roken coaches, stoppers van voorgaande jaren, artsen, de staatssecretaris, een aantal van de bekende ambassadeurs. Zij geven u in een uurtje  tips en aanmoedigingen zodat u helemaal klaar bent om op 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. Ook handig is de Stoptober App, uw persoonlijke stophulp altijd op zak.

Voor alle informatie en het aanmelden voor Stoptober gaat u naar www.stoptober.nl.

Advertentie

spot_img