Home 202109-kort Een nieuw seizoen brengt nieuwe kansen!

Een nieuw seizoen brengt nieuwe kansen!

0
Een nieuw seizoen brengt nieuwe kansen!

Nu de heerlijke Nederlandse zomer bijna tot zijn einde komt, breekt automatisch weer een gloednieuw seizoen aan. Een nieuw seizoen vol nieuwe kansen. De perfecte tijd voor een verse start. Iets nieuws. Want je bent eigenlijk al een tijdje toe aan iets anders: een nieuwe baan. En of je nou al zorgmedewerker bent, of helemaal geen zorgachtergrond hebt; bij zorglocatie De Ark in Wateringen staat er zo’n droombaan voor je klaar. Op vrijdag 24 september opent De Ark haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is om er te komen werken. Ben je in het bezit van een niveau 3 Verzorgende IG diploma of hoger? Dan hopen we je te kunnen verwelkomen op deze middag!  Maar we bieden ook voldoende opleidingsmogelijkheden voor wie nog geen diploma op zak heeft. Onze collega’s staan je deze middag graag te woord en beantwoorden al je vragen over het werken bij Careyn De Ark. Ook hopen we je een rondleiding te kunnen geven, mits de dan geldende Corona-regels dit toelaten. Die nemen we uiteraard in acht tijdens deze hele middag. Adres: Careyn De Ark, Herenstraat 85, 2291 BD Wateringen Je kunt je voor deze middag opgeven via de website www.careyn.nl of via Kim Voormeeren k.voormeeren@careyn.nl. hier kun je ook terecht voor eventuele vragen. Hopelijk tot dan!