spot_img

Goede voornemens gemaakt in de vakantie?

Pak die vakantiekilo’s aan en kom lekker hardlopen bij Biefit Loopschool Westland. Iedere maandagavond vanaf 19:30 uur trainen we met drie verschillende niveaugroepen. Nog geen ervaring met hardlopen? Dan hebben we voor jou de perfecte groep genaamd ‘The Easy Runners’ o.l.v. Jolanda Versteegen. Jolanda is een bijzonder ervaren en empathisch trainer en daarnaast ook gediplomeerd running therapeut. Ze leert je hardlopen op een manier waarop je het ook echt leuk leert vinden en vol gaat houden. Stukjes hardlopen worden regelmatig afgewisseld met uiteenlopende oefeningen om sterker en leniger te worden. De totale afstand die wordt afgelegd op een Easy runners trainingsavond is 5 km.

Heb je al enige ervaring met hardlopen en / of heb je al een redelijk tot goede basisconditie dan is groep 1 perfect geschikt voor jou. Ook ‘doorstromers’ vanuit The Easy Runners komen in deze groep terecht. De totale afstand die wordt afgelegd op een groep 1 trainingsavond is 7,5 km.

George Edelman geeft meestal training aan deze groep. Hij is eigenaar van de loopschool en heeft inmiddels bijna 35 jaar hardloopervaring en geeft al 30 jaar professioneel training op allerlei niveaus. Ooit (in 1997) was hij winnaar van het open Westlands kampioenschap hardlopen.

Ben je wat ambitieuzer en vind je het lekker en leuk om af en toe wat pittiger te trainen dan is groep 2 perfect voor jou. De ervaren hardloper en trainer Nico v.d. Berg geeft training aan deze groep.

Op een groep 2 trainingsavond leg je gemiddeld 10 km af. Op de trainers ‘reservebank’ zit Renske Dzon. Renske is een enthousiasteling en goede hardloopster met inmiddels al de nodige diploma’s en ervaring in de sportbegeleiding. Zij is tevens voedingsdeskundige.

Bij Biefit Loopschool Westland kun je op andere dagen terecht voor bootcamp, senioren bootcamp, mindful wandelen, mindful hardlopen. Zie de website voor meer info.

Advertentie

spot_img