spot_img

Activiteiten in Hoek van Holland

CluP Ontmoeten

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ in Hoek van Holland kunt u wanneer u op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding, contacten of activiteiten terecht bij ‘Clup Ontmoeten’. Gezamenlijk of in kleinere groepjes kunt u deelnemen aan diverse activiteiten onder professionele begeleiding, gericht op actief en gezond blijven. Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Tijdens het samen zijn worden er actieve en ontspannende activiteiten georganiseerd die u kunnen helpen om zo zelfstandig mogelijk thuis te blijven wonen. Het bewegen wordt in groepsverband door ‘De Beweegondernemer’ aangeboden. In de belevingstuin zijn ook een wilgentunnel, een haag en plantenbakken voor het kweken van allerlei gewassen. Regelmatig worden er ook interessante cursussen en bijeenkomsten gegeven. CluP ontmoeten is op maandag en donderdag in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’.

Ontmoetingscentrum Humanitas

Het Ontmoetingscentrum biedt de mogelijkheid om gezamenlijk of in kleinere groepjes deel te nemen aan diverse activiteiten onder professionele begeleiding, gericht op activering en behoud van vaardigheden. Ook als u wat extra hulp nodig heeft door lichamelijke klachten of dementie. Tijdens het programma bieden wij diverse activiteiten aan in een huiselijke sfeer. Een belangrijk en gezellig onderdeel van de dag is de lunch, bezoekers helpen wanneer dit kan met de voorbereidingen en het maken van een gezonde maaltijd.  Ook kan er begeleiding worden gegeven aan mensen met individuele doelen. Mantelzorgers kunnen voor vragen ook terecht in het Ontmoetingscentrum.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:

CluP Ontmoeten: contact@welzijnopdehoek.nl of telefonisch via 0174 – 384 588 of 06 – 119 587 56.
Ontmoetingscentrum Humanitas: info@stichtinghumanitas.nl of 010-2713800.

Advertentie

spot_img