spot_img

Boek over alzheimer

Na De vierde dementie over intuïtie en dementie publiceert Evelien Pullens een tweede boek De vijfde dementie. Met intuïtie blijf je dicht bij jezelf en tegelijkertijd dicht bij de ander. Hierdoor is het  mogelijk om contact te maken met de binnenwereld van mensen met dementie. Je kunt afstemmen op hun belevingswereld.  Evelien werd geïnspireerd door haar moeder die 10 jaar alzheimer had en tot het einde van haar leven kon verwoorden wat er zich afspeelde in haar hoofd. Naast de wijze woorden van moeder Margriet beschrijft Evelien haar visie op het omgaan met en het kijken naar dit wonderlijke stukje leven, waarin een andere dimensie steeds belangrijker wordt.

Evelien is reader, zorgmedewerker en leraar intuïtieve ontwikkeling. In haar praktijk heeft ze mogen meekijken naar veel innerlijke verhalen van mensen met dementie. De vijfde dementie wordt uitgegeven door Ank Hermes Het boek is te koop in de boekhandel of is te bestellen via deze link https://www.ankh-hermes.nl/boek/de-vijfde-dementie-1

Advertentie

spot_img