spot_img

Extra subsidie initiatieven voor ouderen in coronatijd

Het College heeft besloten 100.000 euro extra beschikbaar te stellen als aanvulling op de eerder vastgestelde Subsidieregeling Senioren in coronatijd. Omdat het subsidieplafond van 150.000 euro al is bereikt, heeft het College nu besloten om dit voor de resterende drie maanden aan te vullen. Door deze subsidieregeling zijn al verschillende projecten opgezet: bijvoorbeeld activiteiten ‘zonder zorgen’ voor mantelzorgers van senioren, maandelijkse koffieochtenden, een meezingconcert met een koor, spinning- en wandellessen, een breicafé, samen muziek maken in een band, jeu de boules en diverse workshops. Organisaties en instellingen die actief zijn binnen de gemeente Westland kunnen nog tot 1 december van dit jaar nieuwe verzoeken indienen. De activiteiten moeten voor het einde van dit jaar worden uitgevoerd.

Advertentie

spot_img