spot_img

#FFSERIEUS?!

De #FFSERIEUS?! Escaperoom is een bewustwordingscampagne rondom ‘alcoholgebruik onder jongeren’ De maatschappelijke escaperoom is een omgebouwde truck waarbij op interactieve wijze het thema ‘alcoholgebruik onder jongeren’ bespreekbaar wordt gemaakt.  Samenwerking tussen Gemeente Westland een aantal externe partijen waaronder GGD Haaglanden en Vitis Welzijn.

De aftrap van de campagne was 11 november bij hockeyvereniging Westland door wethouder Piet Vreugdenhil samen met hoogleraar en kinderarts van het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft Nico van der Lely. Komende maanden rijdt de truck langs scholen en (sport)verenigingen om voorlichting te geven en om de uitdaging aan te laten gaan om uit de escaperoom te ontsnappen. Escaperoom zou vorig jaar al langs alle scholen in de gemeente gaan, maar de coronacrisis zorgde voor vertraging. Via interactieve ervaring, samen met een aanvullend lesprogramma en nazorg door professionals, nodigt dit uit om over alcoholgebruik in gesprek te gaan. Maatschappelijke escaperoom is gratis voor scholen en (sport)verenigingen in de gemeente. Uiteraard is de escaperoom ook gratis voor de jongeren, speciaal voor de 12 tot en met 15-jarigen.

De mobiele escaperoom gaat het hele Westland door en wordt voor een bepaalde periode op een locatie geplaatst: op schoolpleinen van VO-scholen, bij sportparken, tijdens feestweken en Westlandse evenementen. De escape room zal worden ingezet tot en met december 2021. De mobiele escaperoom kan worden ingezet op school, de vereniging of op een evenement. Vul hiervoor het aanvraagformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op en bekijken samen de mogelijkheden. De #FFSERIEUS?! escaperoom rijdt heel 2022 door Westland.

Voor meer info: www.ffserieuswestland.nl

Advertentie

spot_img