spot_img

Halfvol

De column van deze krant wordt altijd als laatste geschreven. Na het lezen van de artikelen kwamen wij als redactie tot de conclusie dat de inhoud van deze krant best somber is. De wachtlijsten in de jeugdpsychiatrie lopen op, de cijfers van overgewicht in de regio liegen er niet om en het is nodig om de strijd tegen geweld tegen vrouwen aan te gaan. Het zijn pittige maar noodzakelijke onderwerpen. Sommige onderwerpen zijn trouwens het (in)directe resultaat van de coronacrisis.

We informeren echter niet alleen over problemen. In de artikelen proberen we ook oplossingen aan te bieden. Zo is er aandacht voor het geweld tegen vrouwen, laten we zien wat er aan overgewicht gedaan kan worden en is er aandacht voor de rechten van de mens. Het glas lijkt voor de pessimisten onder ons dus misschien halfleeg. Voor de positievelingen is hetzelfde glas toch minimaal half vol.

Om zeker te weten of de onderwerpen goed aansluiten bij de verwachting van onze lezers, hebben wij ervoor gekozen om een lezersonderzoek te doen. Op basis van de resultaten van het onderzoek, kunnen wij de koers voor de toekomst van Gezond Zijn Beter Worden uitstippelen. Met andere woorden: als je mee wilt beslissen over de inhoud van de krant, stellen wij het bijzonder op prijs om onze enquête op onze website www.gzbw.nl in te vullen. Alvast hartelijk dank.

Een goede gezondheid toegewenst,
Jan Cammeraat

Advertentie

spot_img