spot_img

Groei door als hbo-verpleegkundige in de ouderenzorg

Werken in de zorg is een roeping. Althans, als je de algemeen gangbare mening mag geloven. Maar ook zorgmedewerkers hebben een ambitie om door te groeien in hun vak. Bijvoorbeeld als hbo-verpleegkundige in de ouderenzorg.

Als er iets complex is, is het wel de ouderenzorg. Als hbo-verpleegkundige in de ouderenzorg ontmoet je cliënten met verschillende zorgprofielen. Van cliënten met dementie tot cliënten met een lichamelijke aandoening. Je werkt vaak met ouderen met somatische of bijvoorbeeld (lichte) psychogeriatrische problematiek. Een bijkomende uitdaging is het vaak ontbreken van een sociaal netwerk.

Ingrid van Putten is kwaliteitsverpleegkundige op de locatie Rozenhof van Careyn: “Een hbo-verpleegkundige ondersteunt de kwaliteit van de zorg. Zij brengen veel kennis en kunde in een zorgteam. Bij Careyn wordt een hbo-verpleegkundige onderdeel van een van de zorgteams op de intramurale locaties in Naaldwijk. Ze hebben een actieve coachende rol in dit zorgteam en werken samen met een kwaliteitsverpleegkundige zoals ik. Ze moeten minimaal 24 uur per week werkzaam zijn. Eén dag hiervan besteden zij volledig aan het werken aan kwaliteit. Als team leggen we de nadruk op het bevorderen van de kwaliteit va zorg. ‘Samen werkt het beter’ gaat ook op voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit leveren we met elkaar. Ieder teamlid is hierin verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven van de cliënten en voor het functioneren van het team. Het mooie aan de functie is dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Zowel in kennis als in een hogere functie.”

Interesse?
Locatie Woerdblok en Rozenhof van Careyn is op zoek naar meerdere vooruitstrevende en enthousiaste hbo-verpleegkundigen met oog voor kwaliteit en passie voor de ouderenzorg. Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de website van Careyn. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Petra van Dijk via 06-21221476.

Advertentie

spot_img