spot_img

Thuisgekookt: een warme maaltijd én sociaal contact

Genieten van een verse met liefde bereide maaltijd én je buren beter leren kennen? Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme maaltijd en gezellig sociaal contact!  

Voor sommige mensen is het heerlijk om elke dag uitgebreid te koken, terwijl dit voor anderen een hele opgave is. Stichting Thuisgekookt helpt deze mensen bij elkaar te brengen en is er voor iedereen! Stichting Thuisgekookt is voor je als je leeftijd het lastig maakt om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten. Maar ook als je kampt met gezondheidsproblemen of als je het leuk vindt iemand uit de buurt te leren kennen.

Hoe werkt het? De medewerkers van Thuisgekookt zoeken een buurtgenoot die goed bij je (dieet)wensen en voorkeuren past. In Westland zijn momenteel 84 thuiskoks actief die graag een portie extra koken. Deze maaltijden zijn op maat gemaakt, veilig en worden door de thuiskok aangeboden tegen de kostprijs van de ingrediënten (een bedrag tussen de €3 en €6 euro).

Lijkt het jou ook leuk om eenmalig of op vaste basis voor een buurtgenoot te koken? Meld je dan aan via de website Thuisgekookt.nl. Of lijkt het jou juist leuk om maaltijden te ontvangen van een vaste thuiskok? Of ben je op zoek naar meer informatie? Team Thuisgekookt staat voor je klaar!

Zo werkt het

  • Bel 085-0608768 en geef de gegevens en wensen door, of ga naar www.thuisgekookt.nl
  • Wij gaan opzoek naar een geschikte thuiskok. Binnen 48 uur nemen we telefonisch contact met je op om een thuiskok aan je voor te stellen.
  • Na een kennismaking en de eerste maaltijd beslis je zelf of je aan deze thuiskok gekoppeld wilt worden of niet! Je zit nergens aan vast.

Advertentie

spot_img