spot_img

Nieuwe Free Learning over veilig vervoer rolstoelinzittenden

Weet jij wie bij rolstoelvervoer verantwoordelijk is voor de veiligheid van de rolstoel? En mag je een scootmobiel op dezelfde manier vervoeren als een complexe of aangepaste rolstoel? In deze Free Learning kun je je kennis testen over rolstoelvervoer en de code VVR.

De module bestaat uit 19 vragen. Deze Free Learning-module is met name bedoeld voor rolstoelbuschauffeurs, maar kan ook interessant zijn voor contactpersonen bij de dagbesteding, mantelzorgers en vrijwilligers. Eigenlijk voor iedereen die betrokken is bij het rolstoelvervoer.

Doe de Free Learning
In totaal ben je ongeveer 30 minuten met de module bezig. Als je meer dan 80 procent van de vragen goed hebt beantwoord kun je een certificaat met je naam downloaden.

https://www.free-learning.nl

Advertentie

spot_img