spot_img

Outdoor sporten is van nu

Hoe gezond en lekker is het om je sportactiviteit(en) buiten te doen. Sporten is sowieso gezond, maar sporten in de buitenlucht is nog gezonder. De ervaren Bianca Krielaart is daarom in november 2020 gestart met een (semi-)outdoorlocatie, Lasciva More & Outdoor, op het terrein van Zwembad de Hoge Bomen.

Buiten sporten
Buiten sporten is heel gezond want de buitenlucht zorgt voor meer zuurstof, meer energie, verbetering van je immuunsysteem, vitamine D, betere nachtrust, betere concentratie en een euforisch gevoel. Oftewel goed voor lichaam en geest. Mensen vragen weleens: is het dan niet koud in de winter? Door regelmatig buiten te sporten, raakt je lichaam makkelijk gewend aan de temperatuur. In de zomer kun je warmte beter verdragen.

Aanbod
Lasciva More & Outdoor Inmiddels bestaat het team uit 10 gepassioneerde trainers en worden er allerlei lessen aangeboden. De bekende outdoor groepsles Bootcamp wordt aangeboden maar ook de lessen Zumba, Body Pump, Kick Fit, Cross Worx en Aqua-fitness. Het unieke is dat er naast dat alle lessen het jaarrond buiten plaatsvinden, er ook gesport en gezwommen kan worden d.m.v. een zgn. combi-abonnement. Extra luxe voor de outdoorlocatie is dat er bij zeer slecht weer overdekt gesport kan worden en er dan gebruik gemaakt kan worden van de faciliteiten van het zwembad zoals de kleedkamers en toilet. Verder kun je bij Lasciva More & Outdoor fitnessen in een semi-overdekte gym. Personal training behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, evenals sportvasten of een ontspannings-/sportmassage.

Wil je een keer komen kijken en een gratis proefles volgen, neem dan contact op met Bianca Krielaart via info@lasciva.nl. Meer informatie is te vinden op www.lasciva.nl.

Advertentie

spot_img